utgiven: 2021-12-13

sidor: 222

ISBN: 9789186913090

InnebandyPiraterna 7 – Säsong X Juniortrilogin 2

Helsingborg Consuls inleder den tionde säsongen på Floorball World Tour med en imponerande segersvit. Hur länge ska den hålla i sig? Kommer de nya juniorerna att räcka till i längden mot rutinerade innebandyproffs?

Lukas kämpar inte bara med att ta en ordinarie plats i Consuls utan även med minnena av vad som hänt hans pappa. Är det dags för honom att äntligen ta reda på sanningen? Lukas mamma vill att han ska pausa sitt innebandyäventyr, åka hem och gå färdigt skolan. Döljer hon något?

Samtidigt händer det saker i korridorerna på touren kring företaget Popcorn Capital som köpt in sig i flera lag. Spelare byter lag över en natt – mot sin vilja. Den sjunde boken i serien InnebandyPiraterna är samtidigt andra delen i Juniortrilogin.

InnebandyPiraterna är berättelsen om spelarna i Helsingborg Consuls. Tillsammans ställs de mot världens bästa innebandyspelare på FWT och det tar dem på en spännande resa jorden runt. Succéböckerna, som har lästs av tusentals barn och ungdomar, visar också att det som händer utanför plan påverkar ett lags möjligheter att nå framgångar på plan.

Köp boken på Adlibris >>

Köp boken på Bokus >>