Äntligen dags för de två sista ljudböckerna i InnebandyPiraterna-serien!

Idag släpps InnebandyPiraterna 7 – Säsong X – Juniortrilogin 2 (ja, jag vet det är en galet lång titel) som ljudbok hos streamingtjänsterna. Som vanligt är det lite teknikstrul hos vissa men vilken dag som helst bör du kunna lyssna på boken om du har Storytel, Nextory eller Bookbeat. Det går även att låna ljudboken (och eboken) på vissa bibliotek nämligen de som använder Overdrive.

Och hur länge ska jag behöva vänta på InnebandyPiraterna 8 – Säsong X – Juniortrilogin 3 och upplösningen på hela serien? Inte så länge. Utgivningen är planerad till 15 maj och eftersom allting är klart så ska jag faktiskt kunna lova detta datum.

Här är omslagen förresten:

InnebandyPiraterna 7 – ljudbok
InnebandyPiraterna 8 – ljudbok.

Tack för att du läser InnebandyPiraterna. Kanske ska du lyssna om hela serien på en gång i sommar? Att lyssna på alla åtta böckerna tar ungefär 53 timmar och 42 minuter om jag räknat rätt. Lite mer än två dygn alltså, om man “dygnar”.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.