En liten lägesrapport efter januari 2010

  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2 februari, 2010
  • Inläggskategori:Blogg

Okej, då har jag flyttat ett antal sajter från ett webbhotell i USA med DNN-plattform till svenska webbhotell och WordPress. En hel del jobb, men ändå mindre än jag trodde. Det var trots allt de minsta sajterna, innehållsmässigt. Kvar ligger dahlgren.net, FCHnytt och Veckansnovell – som tillsammans är flera tusen sidor stora…

En av idéerna med att flytta den här sajten till WP var att jag skulle börja använda den som blogg, mer regelbundet. Jag ska fokusera på mitt författande men kommer såklart även att beröra bok-, media- och sportvärlden.

Fortsätt läsaEn liten lägesrapport efter januari 2010

Ursäkta röran, jag har flyttat till nytt hotell

  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:17 januari, 2010
  • Inläggskategori:Blogg

Jag ber om ursäkt för om det är lite rörigt på sajten just dessa dagar. Jag håller på att flytta till ett nytt webbhotell och risken finns att någon gammal sida inte fått hänvisning så att du hamnat här från google eller en gammal länk och mötts av “sidan kan ej hittas”.

Min tanke är att denna nya sida bättre ska spegla mitt författarskap. Jag planerar också att blogga lite mer regelbundet här, förutom att publicera mina noveller och romaner. Det blir helt enkelt ett test av hur en författare kan använda WordPress eller en blogg som plattform gentemot sina läsare.

Du har väl inte missat att min bok InnebandyPiraterna finns ute i fysisk form sedan november 2009 – den har också en egen hemsida. Eller läs den online här på sidan.

Fortsätt läsaUrsäkta röran, jag har flyttat till nytt hotell