En liten lägesrapport efter januari 2010

Okej, då har jag flyttat ett antal sajter från ett webbhotell i USA med DNN-plattform till svenska webbhotell och WordPress. En hel del jobb, men ändå mindre än jag trodde. Det var trots allt de minsta sajterna, innehållsmässigt. Kvar ligger dahlgren.net, FCHnytt och Veckansnovell – som tillsammans är flera tusen sidor stora…

En av idéerna med att flytta den här sajten till WP var att jag skulle börja använda den som blogg, mer regelbundet. Jag ska fokusera på mitt författande men kommer såklart även att beröra bok-, media- och sportvärlden.

Just nu jobbar jag med uppföljaren till InnebandyPiraterna – Första säsongen, som fantasifullt nog är döpt till “Andra säsongen”. Det är en intressant process, jag försöker komma ihåg vad jag gjorde bra förra gången och vilka misstag jag ska undvika att upprepa. Jag tänkte försöka använda snöflingemetoden för att skriva en roman. Men jag misstänker att jag gör min egen variant eftersom det funkade rätt bra med första boken.

Igår blev det inte något skrivet på boken, istället ledde en fråga per mail till att jag skrev en artikel till Berättarskolan som handlar om hur man kan få sin novell publicerad.

Tanken är också att jag framöver ska skriva fler noveller och publicera dem här. Jag har en del idéer, ska bara ta mig tid att skriva ner dem.

Ett annat projekt som inte landat ännu är VIPstorys återkomst. Just nu får jag hjälp att gå igenom de insända novellerna och jag har fått in lite artiklar och påbörjat en sidplan. Dessutom ska jag ju flytta hela sajten till nytt webbhotell och WordPress, det är ett antal timmars jobb. Men som kommer att spara tid när det är gjort.

Jag sjösatte förresten ett annat projekt i januari, en webbsajt kallad InnebandyNyheter.se som helt enkelt är en sajt med nyheter om innebandy. Just nu pryds den av reklam för min bok  InnebandyPiraterna, men förmodligen kommer jag att försöka sälja lite utrymme även till andra företag för att få den att gå runt.

Annars är jag rätt nöjd med att InnebandyPiraternas fansida på Facebook växer stadigt, snart 200 medlemmar.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.