Ursäkta röran, jag har flyttat till nytt hotell

Jag ber om ursäkt för om det är lite rörigt på sajten just dessa dagar. Jag håller på att flytta till ett nytt webbhotell och risken finns att någon gammal sida inte fått hänvisning så att du hamnat här från google eller en gammal länk och mötts av “sidan kan ej hittas”.

Min tanke är att denna nya sida bättre ska spegla mitt författarskap. Jag planerar också att blogga lite mer regelbundet här, förutom att publicera mina noveller och romaner. Det blir helt enkelt ett test av hur en författare kan använda WordPress eller en blogg som plattform gentemot sina läsare.

Du har väl inte missat att min bok InnebandyPiraterna finns ute i fysisk form sedan november 2009 – den har också en egen hemsida. Eller läs den online här på sidan.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.