Mini-signerings-turné inför jul

För några månader sedan hade jag stora planer inför jul, boka in rejält med signeringar varje kväll och helg i Helsingborg med omnejd. Både bokhandlare och dagligvaruhandel hade jag tänkt mig.

Men det har varit en extremt hektisk höst för mig med alla mina olika uppdrag. Förutom en projektanställning på halvtid som kommunikatör och givetvis att driva Boktugg (vilket egentligen är ett heltidsjobb) är jag även frilansreporter för nyhetsbrevet Rapidus. Kort sagt – gott och väl 100 % sysselsättning.

Därför har jag inte orkat eller hunnit boka in en uppsjö av signeringar så här i sista sekunden. Förutom de få jag redan avverkat så blir det en tredagars mini-signeringsturné kan man väl säga:

  • Lördag 16 december på Akademibokhandeln i Helsingborg (Killbergs, Sundstorget) från kl 12 och så länge det är folk.
  • Söndag 17 december på Helsingborg Arena i samband med SSL-matchen FCH-Mullsjö. Matchstart kl 15 och de öppnar dörrarna kl 14 tror jag. Håll utkik efter min ambulerande signeringsdisk som jag byggde i höstas.
  • Måndag 18 december på Akademibokhandeln Center Syd från kl 16 och så länge det är folk.

Min bok Frisparkad är verkligen den ultimata julklappsboken så därför grämer det mig lite att jag inte prioriterat att boka in fler signeringar nu i december. Men ibland kommer annat emellan.

Vi får se ifall det tillkommer någon sista-minuten-bokad signering i trakten.

Min egensnickrade signeringsvagn som främst är byggd för innebandymatcher så att jag kan förflytta mig.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.