InnebandyPiraterna 6 som ljudbok

Det är många som väntat länge på ljudboken, men imorgon 5 april 2023 släpps InnebandyPiraterna 6 – Säsong X – Juniortrilogin 1 som ljudbok på Storytel, Nextory och Bookbeat. Äntligen.

Det är alltså första delen i den trilogi som utgör bok 6-8 i serien. De två sista böckerna är också inlästa (Simon Edenroth) och kommer att släppas nu under våren med några veckors mellanrum. Så om du börjar lyssna nu så behöver du inte vänta så länge på fortsättningen.

Lyssna på Storytel >>

Lyssna på Nextory >>

Lyssna på Bookbeat >>

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.