Två veckor kvar till utgivningsdagen

FEMF_omslag_27-maj-2014Tiden går fort nu. Senaste veckan har det varit si och så med bloggandet. Jag ska inte säga att tiden inte räckt till, bara att jag prioriterat andra saker.

Men idag är det exakt två veckor kvar tills Fem stjärnor för Färglösa kommer ut. Vi fortsätter förberedelserna för release-veckan som kommer att bli något i hästväg.

Jag har bokat in 43 signeringstimmar under den första veckan. Ja, du läste rätt: fyrtiotre timmar. Minst. Eller, ja, det blir kanske lite fika- och matpauser i de där signeringarna. Å andra sidan kan nog någon av signeringarna bli längre än planerat.

Undrar hur många böcker jag kommer att hinna signera den där veckan? Jag tror att jag får försöka hålla räkningen på det.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.