NU är det fredag!

Äntligen fredag. Idag känns det som fredag efter en månad som varit extremt intensiv med mängder av projekt och uppdrag. Den här helgen innehåller visserligen signering av böcker i Bjuv (där jag växte upp) tillsammans med två andra författare och korrekturläsning av min nya bok Lyckas med Bokutgivning (skriven tillsammans med Ann Ljungberg och Lars Rambe), men det känns ändå som det blir tid för återhämtning.

Mitt deltagande i NaNoWriMo får nog officiellt anses som misslyckat, eller det är fel ord. Jag missar målet. Men jag skrev 22.500 tecken på tolv dagar. Det kändes bra. Sedan orkade jag inte fullfölja eftersom jag jobbade så mycket. Och jag tror inte jag orkar skriva 28.000 tecken på fyra dagar nu och spurta i mål? Nej. Även om det hade varit kul och imponerande…

Men jag ska ta med mig den energin och strukturen och se om jag kan komma igång i december-februari och skriva klart den här storyn jag påbörjat, min bok om Nyhetsbrev och E-postmarknadsföring samt självklart del 3 av InnebandyPiraterna som ska komma ut i april.

Och sen har vi ju vårt spännande projekt med ett nytt förlag som kommer att se dagens ljus inom kort. Men dessförinnan behöver jag några dagar med slappande, sovmorgnar (drömma kan man ju) och städning av kontoret.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.