En vecka efter mässan

Idag är det en vecka sedan montern stod klar på Bokmässan och jag minglade runt på NOFF– och Pressnatta. Det sistnämnda trodde jag var mötesplatsen författare-förlag-journalister men jag vet inte riktigt om det fungerade så som jag hade väntat mig.

Johanna Wistrand på Multimanus gjorde en video-intervju med mig under mässan som du hittar här.

Annars försöker jag komma ikapp, tömma mailkorgen och fortsätta marknadsföra den nya boken. Det är ju inte så att det räcker med att ha en monter på Bokmässan. Nej, nu gäller det att bearbeta journalister, bloggare, föreningar, bokhandlare och andra återförsäljare. Nu gäller det för boken att synas överallt!

Den här gången ska jag också skicka ut recensionsexemplar till ett stort antal tidningar direkt. På vinst och förlust. Det är sällan böcker från mindre förlag recenseras. Kanske ska jag försöka förklara i en bifogad pressrelease hur stor innebandyn är?

Jag vet inte heller om man ska pitcha idéer till vinklar på artiklar om mig och böckerna. Som exempelvis:

  • Innebandyn – en sportslig exportsuccé från Sverige
  • Hur har samhället i Åshöjden förändrats från 1960/1970-talet fram till 2010-talets Floorball World Tour?
  • Allt fler författare blir förläggare på svenska bokmarknaden

Eller om journalister hellre vill komma på sånt själva.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.