Sticker InnebandyPiraternas omslag ut tillräckligt?

Läser i Dagens Nyheter om hur viktiga bokomslag är för försäljningen. På min egen bok InnebandyPiraterna har jag ju valt ett rätt avskalat men ändå detaljerat omslag. Som bryter av rätt mycket från hur många ungdomsböcker i sportgenren ser ut. Där dominerar ju tecknade omslag i klassisk Åshöjden-stil.
Det är i alla fall många som gillar skölden för Floorball World Tour som pryder omslagen. Tanken är att det ska användas på varje omslag i hela serien och jag endast ska byta bakgrundsfärgen. Vi får se hur det funkar att variera sig och ändå skapa igenkänning när jag kommer till den tionde boken om några år…

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.