Intervju i HD om egenutgivning

  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:26 september, 2011
  • Inläggskategori:Blogg

Det gäller att ha tur om man ska få utrymme i media. Men det gäller också att skapa möjligheter att få tur, sa någon klok en gång. Det gjorde jag förra veckan då HD (Helsingborgs Dagblad) på sin hemsida efterlyste egenutgivare med erfarenhet av POD (print on demand).

Jag gav ju ut min första bok som POD och den är nu tryckt i över 1500 exemplar. Dessutom har jag rätt bra koll på POD-konceptet och dess framtid. Och har skrivit en bok om egenutgivning. Så jag slängde iväg ett mejl. Och dagen därpå ringde en journalist från HD och sa att de valt ut mig bland ett 50-tal inkomna förslag.

Det resulterade i en stort uppslagen artikel på nöjessidorna. Tack för det! På nätet kan man läsa artikeln under rubriken Konsten att debutera.

Fortsätt läsaIntervju i HD om egenutgivning

Intervju med Sölve Dahlgren om InnebandyPiraterna och skrivande

  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:10 juli, 2009
  • Inläggskategori:Intervjuer

En intervju med författaren Sölve Dahlgren som berättar om sitt skrivande i allmänhet och berättelsen om InnebandyPiraterna i synnerhet.

När började du skriva?
– Jag skrev “mini-böcker” redan när jag var 7-8 år och började några år senare fylla hela skrivhäften med berättelser. Sedan har jag skrivit till och från under hela mitt liv. Under en period höll jag på mycket med tecknade serier, något som säkert också påverkat mitt sätt att skriva.

Fortsätt läsaIntervju med Sölve Dahlgren om InnebandyPiraterna och skrivande