Intervju i HD om egenutgivning

Det gäller att ha tur om man ska få utrymme i media. Men det gäller också att skapa möjligheter att få tur, sa någon klok en gång. Det gjorde jag förra veckan då HD (Helsingborgs Dagblad) på sin hemsida efterlyste egenutgivare med erfarenhet av POD (print on demand).

Jag gav ju ut min första bok som POD och den är nu tryckt i över 1500 exemplar. Dessutom har jag rätt bra koll på POD-konceptet och dess framtid. Och har skrivit en bok om egenutgivning. Så jag slängde iväg ett mejl. Och dagen därpå ringde en journalist från HD och sa att de valt ut mig bland ett 50-tal inkomna förslag.

Det resulterade i en stort uppslagen artikel på nöjessidorna. Tack för det! På nätet kan man läsa artikeln under rubriken Konsten att debutera.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.