Frisparkad – en cirkulär bok

En detalj jag inte talat så mycket om i min nya roman Frisparkad är den näst sista sidan. Där skriver jag om konceptet “En cirkulär bok”. En idé jag burit på länge eftersom jag vet att många av mina böcker antingen hamnar på en loppis eller tippen, alternativt lämnas vidare. Ur klimatsynpunkt är det bra om ett bokexemplar får flera läsare. Men författaren tjänar ju inget. Därför skrev jag några rader och uppmanade till att swisha en slant om man fått boken av en vän och tyckte den var värd något. Det är ett litet experiment.

Men det är nog inte alla som kommer att uppmärksamma den där sidan ifall inte den som lämnar boken berättar det. Låt oss därför testa konceptet.

Köp en Frisparkad-bok av mig för 250 kr (inkl frakt) så skickar jag två exemplar. Det blir som två för en. Det extra exemplaret ger du bort till en vän som du tror kommer att gilla boken. Ta med den istället för en flaska vin när du går på middag, eller vad du nu tycker passar. Men berätta om hur hen kan lämna “dricks” till författaren och givetvis skicka boken vidare till en annan potentiell läsare.

Har ingen aning om det här kan funka. Men en av testläsarna har redan lånat ut sin bok till två olika personer …

Swisha 250 kr till 123-1451186 som är mitt företagsswish och ange namn och adress. Så skickar jag två böcker snarast.

Sista sidan i Frisparkad är en uppmaning att cirkulera boken om man inte tänkt behålla den på hedersplats i bokhyllan. Och berätta för nästa läsare om hur de kan lämna dricks till författaren via swish och sedan cirkulera boken vidare till nästa person. OBS! Du kan inte använda QR-koden på bilden för att beställa erbjudandet två böcker för en.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.