Frisparkad – snart i din hand

De sista pusselbitarna föll på plats innehållsmässigt och nu är det mest tryck och logistik som återstår för att Frisparkad ska finnas tillgänglig som pappersbok, ebok och ljudbok. Vågar vi lova 23 januari 2023 eller? Vi får se.

Det här är en release som jag väntat på en hel evighet. Men förhoppningsvis finner läsare och lyssnare att den varit värd att vänta på.

Frisparkad är ju ändå min bästa bok. Hittills.

Kommer att uppdatera här på sidan med länkar till eböcker och ljudböcker när dessa är tillgängliga hos återförsäljare och prenumerationstjänster. Sen har vi ett litet fönster i bokhandel innan rean drar igång, därefter får vi nog vänta tills rean är över och det är dags för fotbollspremiären i början av april innan jag kan köra en stor signeringsturné med boken.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.