Idag släpptes InnebandyPiraterna #8

Den här helgen har jag jobbat ett antal timmar med slutkorrektur och sättning av den åttonde och sista delen i serien InnebandyPiraterna. Och nu har jag precis tryckt på knappen för att publicera den i Publits system, vilket innebär att den dyker upp hos nätbokhandlare inom 24 timmar.

Men redan nu finns den i InnebandyPiraternas egen widgetshop (nedan)!

Nu återstår att fixa även med eboksfilerna för bok 8 och, insåg jag nu, bok 7 som inte är tillgänglig överallt heller. Det här är min tolfte roman, jag trodde egentligen att Frisparkad skulle bli tolva men nu ser den ut att bli trettonde istället.

InnebandyPiraterna-serien är på totalt 508 000 ord, eller 2,7 miljoner bokstäver. Nu är inte de sista tre böckerna inlästa ännu (ska göras i början av 2023) men förmodligen landar serien på sammanlagt 50-60 timmar som ljudböcker.

Bok 8 är också bok 3 i Juniortrilogin och avslutar alltså hela serien som jag började skriva 2009. Den åttonde boken släpps lite mer än 13 år efter den första. Jag vågar inte säga att det är den perfekta julklappen eftersom det nu är så nära inpå jul att nätbokhandlarna inte kommer att våga lova leverans före jul på boken och jag får själv förmodligen tryckta exemplar först om en vecka.

För den som vill köpa boken som julklapp är minishopen nedanför den snabbaste vägen.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.