På resande och läsande fot (nr 23) #blogg100

Att läsa är att resa. Och att resa är ett utmärkt tillfälle att läsa.

Satte mig på tåget söderut från Stockholm mot Skåne med målet att sätta mig och skriva, börja på en ny roman som jag fick en spänande idé till inledningen på.

Men snart tappade jag fokus och plockade istället fram lite tidningar och läste. Och sedan mobilen för att lyssna till en ljudbok.

Ljud- och eböcker är det perfekta resesällskapet.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.