Nu kan man köpa mig även på Elgiganten (nr 5) #blogg100

Även Elgiganten har börjat sälja eböcker. Än så länge ingen märkvärdig sajt och på Elgigantens startsida syns inte många spår av eböcker (det gör det å andra sidan inte på iTunes heller och de har ändå 25-30% av den svenska eboksmarknaden). Fortfarande väldigt undangömt som Daniel Åberg konstaterar.

Men lite kul att se är att du nu kan köpa mina böcker och noveller på Elgiganten. Och givetvis en hel massa andra titlar från Hoi Förlag.

Med tanke på samarbeten kanske man kunde få nya romanen “Fem stjärnor för Färglösa” på köpet när han handlar en … diskmaskin?

Sölve Dahlgren på Elgiganten >>

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.