Annons i SvB för nya boken (nr 1) #blogg100

I år gör jag ett nytt försök på Blogg100. Vi får se. Den här gången finns det faktiskt ett bra syfte, nämligen att bygga upp intresset inför min nya bok som släpps den 27 maj, vilket är om 88 dagar. Med andra ord har jag all anledning att berätta om processen här under 100 dagar!

Min tanke är att skriva korta inlägg (japp, det har jag svårt för). Därför börjar jag med en bild på det första uppslaget i branschtidningen Svensk Bokhandel som igår landade i alla brevlådor. Den läses av bokhandlare, bibliotekarier, journalister och förstås av alla oss som jobbar i förlagsbranschen. En annons där riktar sig mer till återförsäljare än till slutkunder.SvB-uppslag-annons-FEMF

Så här såg tidningen ut som kom igår. En helsida för min nya bok. Märker på reaktionerna att folk faktiskt också sett den, vilket man inte alltid vet.

Den här helgen ska jag lämna ifrån mig manus till korrekturläsaren. Sen blir det layout och boken ska gå till tryck.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.