En ny hemsida för Hoi Förlag (#006 av #blogg100)

hoi-nya-hemsidanJag har byggt åtskilliga hemsidor genom åren. Med WordPress är det enklare än någonsin att leta upp ett snyggt tema och få till en rätt bra design. Men samtidigt – ska det bli riktigt bra så ska man ta hjälp av proffs.

När Hoi Förlag byggde sin nya hemsida anlitade vi därför två killar på den nystartade Öresundswebb.

Jag tycker resultatet blev riktigt bra. Genom att använda custom types har vi byggt upp speciella inläggstyper för böcker och författare som gör att navigeringen på sajten blir mycket bättre. Samtidigt gjordes designen om för att följa företagets grafiska profil (vilket den gamla sidan inte gjorde) och vi gick igenom samtliga texter och skrev om och skrev en del nya.

Dessutom har vi lagt in länkar till de stora nätbokhandlarna, genererade automatiskt utifrån bokens ISBN. En bra service till besökarna och dessutom tidsbesparande.

På startsidan ser man också inlägg från vårt twitter-konto och Facebook-sida tillsammans med nyheter på sajten.

Gå nu in och kolla på alla våra spännande nya titlar!

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.