En nyttig spark i baken – skriv!

Isaac Asimov, målning av Rowena Morrill, via Wikimedia Commons
Isaac Asimov, målning av Rowena Morrill, via Wikimedia Commons

Jag satte ju ambitiösa skrivarmål för det här året. Facit för januari är, pinsamt dåligt. Ska bespara er undanflykter som husbyggande, jobb och bokföring. Jag vill inte påstå att jag varit lat, men prioriteringarna har helt enkelt inte funkat och jag har inte lyckats finna mina skrivarstunder lika enkelt som jag hoppats.

Idag fick jag en nyttig spark i baken. När jag läste om “Writing secrets of Prolific authors” (på svenska ungefär Produktiva/skapande författares hemligheter) så kändes det som en tanke. Hm, det är bara att jobba på.

Visste faktiskt inte att Isaac Asimov hade gett ut 500 böcker under sin karriär, eller att Alexander Dumas skrev 277 böcker och att Enid Blyton publicerade sanslösa 753 böcker!

Och för den som tyckte att mina “en miljon ord” lät fullständigt orealistiskt så säger jag bara: Barbara Cartland har tydligen ett Guiness-rekord för flest skrivna romaner på ett år: 23 stycken. Jag misstänker att det är en bra bit över 1 miljon ord!

Hm, hoppas inte alla mina InnebandyPiraterna-läsare upptäcker den här bloggposten. Då kommer de snart att räkna ut att jag utan problem borde kunna skriva klart resterande sju böcker i serien före årsskiftet…

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.