Greklandskrisen är kvällspressens fel?

Grekland har tydligen levt över sina tillgångar, oavsett hur sant de här extrema exemplen är. Nu måste vi hitta syndabockar. På stan idag såg jag en given kandidat: Kvällsposten.

Det är helt klart skillnad på att tjäna och spara pengar. Tjänar pengar gör man oftast genom att jobba (eller låta kapitalet jobba åt dig). Nu har jag inte läst artikeln inne i tidningen men jag är ganska övertygad om att ingen barnfamilj kommer att tjäna pengar på att åka till ett nöjesfält. Om de nu inte ska plocka tomburkar eller hyra ut roddbåtar?

Däremot kan man säkert spara pengar på olika rabatter. Men allra mest sparar man förstås om man inte åker dit. Även om det inte är lika kul.

Annars gillar jag Kvällsposten, speciellt efter att de hade en artikel i fredagens tidning om vårt lilla rekordsignering ombord på Kullaflyg. Hade faktiskt trott att fler journalister skulle plocka upp den nyheten, men deras nyhetsvärdering är lika oförutsägbar som vädret.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.