NaNoWriMo – dag 11-12

Dag 11 blev årets första fiasko. Inte ett enda tecken på min roman. Suck. Men shit happens ibland och det går inte att styra över.

Även dag 12 var det tufft att få till tiden. Lite oförutsedda händelser gjorde att timmarna försvann iväg och plötsligt var det bara tre timmar kvar till midnatt när jag äntligen kom igång med skrivandet.

Så jag kämpade mig igenom och fick faktiskt fylla ut lite i kapitlet för att nå mitt dagliga mål. Så efter nollan igår så fick jag idag ihop:

Skrivna ord: 1721 (9200 tecken)

Snitt ord: 1857/dag

Total wordcount: 22,284 ord

Så jag ligger faktiskt fortfarande före, trots att jag missat en dag. Vi får se hur det går i helgen, ett ganska späckat schema så de blir väl tufft att få ihop de timmar som krävs för att skriva sådär 3500 tecken till. Helst ska man ju göra mer just under helgen.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.