NaNoWriMo – dag 10

Oj, en tredjedel av månaden har redan gått. Då ska man ha hunnit mer än en tredjedel av sin roman, eller i alla fall av de 50 000 orden som är målet. Och det har jag!

Även idag blev det kvällsskrivande, vilket ändå gått hyfsat. Mot slutet av kapitel 11 lossnade det och historien tog en oväntad vändning. Cliffhangers står som spön i backen och jag hoppas att det överraskar läsaren.

Ord idag: 2331

Tecken idag: 12,440

Word count: 20,563 (snitt 2057/dag)

Den största frågan är ändå: hur många ord blir den färdiga romanen på?

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.