Stephen King om pappersbok vs ebok

E-böckerna är på väg mot en spännande tid. Ett tecken i tiden är att Wall Street Journal intervjuar Stephen King om e-böcker och pappersböcker. I förbifarten nämns att han tjänat 80 000 dollar på en novella som han släppt i e-boksformat på Amazons Kindle.

“Det tog tre dagar. Jag har tjänat 80 000 dollar. Man kan inte få det för noveller från Playboy eller någon annanstans.”

Och på temat eboken vs pappersboken slår han till med:

“En pappersbok är ett föremål med ett snyggt omslag. Du kan slå ihjäl flugor med den och du kan ställa den på en hylla.”

Läs flera sköna citat och hela intervjun.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.