NaNoWriMo – dag 4

Dagens kapitel krävde lite kämpande. Nästan så att jag fyllde ut lite för att det skulle bli tillräckligt många ord. Men jag tror ändå att de där extra meningarna tillförde något som gjorde att man lärde känna personerna lite bättre.

Berättelsen rullar också vidare, två parallella handlingar i nutid och dåtid som vävs samman och ledtrådar om karaktärerna.

Fjärde kapitlet idag blev bara 1683 ord (8718 tecken). Därmed är jag uppe i 7374 ord totalt, snittet är nu 1844 ord. Får se om jag kan sprinta lite under helgen när jag får loss lite fler timmar. Tror jag behöver ha lite marginal. Samtidigt börjar jag fundera över om boken verkligen kommer att landa på 30 kapitel – ett per dag denna månad?

Hur går det för er andra med NaNoWriMo-skrivandet?

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.