Gemensamma läsare med andra författare?

När man som jag gett ut en bok så roar man sig ibland med att söka på boken hos nätbokhandlarna. Nu gjorde jag det eftersom InnebandyPiraterna – Första säsongen snart släpps som pocket. Eftersom den är upplagd i Bokrondellen (bokhandelns stora databas över alla böcker) så kommer den också in i systemen hos Adlibris, Bokus och CDON. (Är det en slump att deras namn börjar på ABC och att det också är deras storleksordning i försäljning?)

Nåja, jag sökte därför på CDON och fick upp det här resultatet. Lite kul att veta att de som köpt Mattias Boströms bok “Du vet att du är man…” också köpt InnebandyPiraterna.

Uppenbarligen gillar mina läsare även Katerina Janouch, Mia Törnblom samt Air Bud…

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.