Citerad i Svensk Bokhandel nr 11

En glad överraskning när jag i helgen satt och läste senaste numret av Svensk Bokhandel. På sid 33 hittar jag en liten bild på mig själv (somrig gammal pressbild) och en notis under Bloggkoll. De har citerat delar ur mitt blogginlägg om åldersintervall kontra åldersgränser. Kul att det uppmärksammas.

Här hittar du hela inlägget.

En bok kan för övrigt bara tillhöra ett intervall. Alltså inte 9-15 år  utan antingen 9-12 år eller 12-15 år.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.