Uppmärksammad på olika håll

Igår skrev Telias iPhone-blogg om Eböcker och iPhone. Där nämns jag. Saxar:

“Flera förlag, däribland Piratförlaget, Norstedts och Ordfront har släppt ett antal böcker som separata appar i app store. Dessutom har författarna Sölve Dahlgren och Unni Drougge gjort detsamma med sina verk.

I mitt tycke ligger många av dem lite högt i pris, ofta mellan 99 kr och 149 kr, medan Drougges och Dahlgrens böcker ligger på det lite mer humana priset 28 kr.”

Det var väl bra reklam?

Dessutom är andra delen i min gästblogg på Debutantbloggen nu publicerad. Där kan ni läsa mer om hur det är att ge ut på eget förlag. Kanske är det sådana här små framträdanden och omnämnanden som gör att försäljningen av InnebandyPiraterna gått så bra i april månad? Har till och med sålt mer än jag gjorde i december, månaden efter release och med stöd av julhandeln.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.