Innebandypiraterna: tredje säsongen

Genre: Barn/ungdomsbok

IBP3-omslag-440px

Antons pappa tycker att han borde stanna hemma och skaffa ett riktigt jobb. Men drömmen om att bli innebandyproffs är starkare och när Helsingborg Consuls får en bra start på sin tredje säsong på Floorball World Tour ser det hoppfullt ut. De är på god väg att förverkliga drömmen om en välbetald tillvaro som innebandyproffs. De reser från den ena spännande platsen till den andra runtom i världen och spelar innebandy på heltid. Men en dramatisk olycka på andra sidan jordklotet förändrar allt under några fruktansvärda sekunder. Kampen för att överleva handlar inte längre bara om matcherna på plan. Den tredje säsongen visar sig bokstavligen handla om liv och död. Anton och de andra i laget ställs inför sin största prövning hittills.
Läs den spännande fortsättningen på Sölve Dahlgrens InnebandyPiraterna, som fängslat både ungdomar och vuxna.
Författaren Sölve Dahlgren har följt innebandyn sedan 1990. Han har bevakat SM och VM som journalist, varit chefredaktör för tidningen Svensk Innebandy och haft styrelseuppdrag i Skånes Innebandyförbund och FC Helsingborg. Förutom ungdomsböckerna i serien InnebandyPiraterna har han skrivit ”Lyckas med bokutgivning”.

Köp boken på AdlibrisBokusCDON,  BokiaKulturbutiken (här går det inte att direktlänka till boken, sök på titeln). Du kan självklart köpa boken i alla svenska bokhandlar. Gå in i din lokala bokhandel och be dem beställa hem den ifall de inte har den på lager. InnebandyPiraterna finns även som e-bok och säljs av bland annat Bokus och Adlibris. Dessutom går det att låna e-böcker på bibliotek. Pappersboken finns på ett 50-tal bibliotek runtom i landet – om ditt lokala bibliotek inte är ett av dessa så be dem köpa in den. Det går också att köpa InnebandyPiraterna och läsa den direkt i sin iPhone/iPad/iPod touch. Sök på Innebandy i iTunes Appstore eller klicka här (InnebandyPiraterna för iPhone/iPad/iPod touch).


ISBN: 9789186913007

Utgiven: 2011-12