Kampanjpris InnebandyPiraterna 6-7-8 (Juniortrilogin)

Perfekta paketet inför Sommarlovet 2024. Köp hela Juniortrilogin, dvs avslutningen på serien InnebandyPiraterna bok 6-8.

Fem år har gått sedan den femte säsongen och kompisgänget laddar inför sin tionde säsong på Floorball World Tour. Men kommer alla att följa med på resan, eller försvinner ännu fler spelare?

Emil, lagets manager som fått ge upp sin karriär som spelare efter en skada, grubblar över sin framtid. Touren har förändrats och alla vill slå Consuls, laget som samtidigt måste genomföra en generationsväxling.

Lukas Evergren och hans lagkamrater gör sin sista säsong som junior. Den högsta drömmen för dem är att bli proffs. Allra helst spela med Helsingborg Consuls, med idolerna som Lukas följt sedan han var liten. Men är han redo, fysiskt och mentalt för att mäta sig med världens allra bästa innnebandyspelare?

De nya juniorerna och de gamla välbekanta stjärnorna Charlie, Brian och alla de andra ger sig ut på ett äventyr som ställer dem på hårda prov, inte bara på plan utan lika mycket utanför.

KAMPANJPRIS JUST NU: 417 kr för tre böcker (ord pris ca 550-600 kr).

Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2024 och endast via denna miniwebshop. Frakt tillkommer.
Böckerna säljs även hos nätbokhandlare och kan beställas i din lokala bokhandel. Finns även som eböcker och ljudböcker hos Storytel, Bookbeat och Nextory.