InnebandyPiraterna ljudböcker tillfälligt borta från Storytel, Nextory och Bookbeat

Jag är mitt i processen att flytta över ljudböckerna för InnebandyPiraterna-serien från Hoi förlag till mitt eget förlag. Man skulle önska att det gick att göra med en knapptryckning utan något avbrott, men tyvärr.

Därför har flera läsare (eller ska vi säga lyssnare) hört av sig och undrat varför den bok de lyssnade på plötsligt försvunnit.

De fem ljudböckerna kommer tillbaka så snart det bara är möjligt liksom de eböcker som är tillfälligt otillgängliga. Vi jobbar på det.

Dessutom kommer jag i början av 2023 att låta läsa in även de tre återstående böckerna, dvs Juniortrilogin eller bok 6-8. Nu tänker du kanske – men den sista boken har väl inte kommit ut ännu?

Nej, men den är på korrektur vilket innebär att det bara återstår ett par veckor tills den finns att köpa som pappersbok och ebok. Och inom några månader som ljudbok.

Det är ett tufft jobb att vara indieförfattare, att hålla koll på alla filer och annat utöver att skriva böckerna. Jag ber om överseende och tålamod.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.