Jag har flyttat till ett nytt webbhotell

De senaste dagarna har jag byggt om här på sajten. Men de allra största förändringarna har på sätt och vis skett bakom kulisserna, i backend som man säger bland utvecklare. Jag har nämligen bytt webbhotell – igen. Sedan jag startade den här sajten är det nog tredje eller fjärde flytten.

Den här gången blev det Templ.io som absolut inte är billigast på marknaden, men de har bra support och ett bra gränssnitt för att administrera sajterna och bra stöd för WordPress.

En bra författarsida – hur ska den se ut egentligen? Det har jag funderat en del över, liksom ifall jag ska börja blogga mer flitigt som författare framöver. De senaste åtta åren har jag skrivit tusentals artiklar på Boktugg.se och betydligt mer sporadiskt här. Men när jag nu återupptar min författarkarriär (ja, det känns som om jag hade en paus från slutet av 2016 fram till slutet av 2019 eftersom jag inte gav ut några nya böcker) så behöver jag en plattform för mig och mina fans.

Ett strategiskt val jag måste göra är dessutom vad som ska hända med sajten Indieförfattaren som jag drog igång för något år sedan men inte lyckades fullfölja riktigt. Kanske ska den helt enkelt integreras med solvedahlgren.se?

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.