Pryltips: Hemingwrite – författarens bästa vän?

HemingwriteSom författare blir man ständigt distraherad. Facebook, Twitter, Epost och inte minst Internet. Det finns förstås fördelar när man ska göra research, men när man faktiskt ska skriva då är det bra att koppla bort. En del saknar skrivmaskinernas isolering. Men vill ha modern teknik. Här kommer då nya Hemingwrite som är en minimalistisk digital mekanisk skrivmaskin.  Displayen är av e-Ink-modell vilket ger maximal batteritid (upp till fyra veckor utlovas!).

Texterna backas upp i molnet automatiskt via WiFi till bland annat Dropbox, Google Docs och Evernote. Pris från 350 dollar.

Hemingwrite walk

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.