Ny novell av mig: Livets trädgård

För någon vecka sedan släppte förlaget min novell Livets trädgård som e-novell, dvs du kan ladda ner den i epubformat och läsa på surfplatta, läsplatta eller smartphone. Perfekt när du tar bussen till jobbet eller skolan.

Livets trädgård skrevs ursprungligen för 19 år sedan, då jag jobbade på Allers veckotidning. En kväll skrev jag en novell och lämnade sedan in den till novellredaktören. Jag minns inte exakt hur det var men min minnesbild är att hon tyckte den var bra och spännande men att den inte passade in riktigt i Allers. Den var lite för otäck för att funka som rysare. Så just den här novellen publicerades aldrig, det gjorde däremot två andra noveller som jag skrev 1995 och 1996.

Det var för övrigt en av redaktörerna på Allers som sporrade mig att fortsätta skriva. “Du får inte mer tid när du blir äldre”, sa han och det hade han förstås helt rätt i. Men det tog några år innan jag tog honom på orden och lyckades skriva klart min allra första roman 2009.

Köp gärna och ladda ner den för att bilda dig en egen uppfattning >>

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.