Missa inte InnebandyPiraterna 4 – bevaka

IBP4_omslag_3D_smallFör dig som gillar mina böcker i serien InneandyPiraterna är detta intressant. Ni andra kan hoppa till någon annan artikel på sajten.

Den 15 november släpps nästa del i serien InnebandyPiraterna, denna gång har vi kommit till den fjärde säsongen och titeln på boken är just det.

Med mina förlagskollegor har jag en liten tävling om vem som kan samla flest bevakningar på Adlibris så du får gärna lov att Bevaka InnebandyPiraterna 4 på Adlibris >>

Eller också kan du fylla i formuläret nedan så kommer jag att skicka ett mejl till dig när boken kommer ut.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.