Tjuvstart på Akademibokhandeln

Ackis-Master-Samuel-3Idag klev jag in på Akademibokhandelns flaggskeppsbutik på Mäster Samuelsgatan i Stockholm, det lär vara Sveriges största Akademibokhandel och kanske rentav den största bokhandeln i Sverige till yta och sortiment.

Jag har fått lite förvarning om att min bok, som är centralinköpt av Akademibokhandeln, ska få en viss exponering på något av borden. Det är ju annars mardrömmen för en författare, att bli inköpt centralt men sedan hamna med ryggen utåt i någon hylla.

Ackis-Master-Samuel-2Men, redan vid ett av de första borden hittade jag ett tiotal exemplar av boken. Och sedan hittade jag en trave på ett bord med Mors dags-tips och slutligen ett antal i hyllan för Skönlitteratur och bokstaven D.

Egentligen släpps ju boken den 27 maj, på tisdag, men jag kommer inte att protestera när boken finns hos bokhandlarna och de väljer att skylta upp dem redan före helgen. Det är ju både lönehelg och Mors dag!

Ackis-Master-Samuel-1Alla nätbokhandlare har redan satt igång att sälja boken. Här hittar du köplänkar >>

* * *

Den här veckan har det varit hysteriskt mycket att göra med förberedelser inför releasen. Och allt annat som händer på förlaget. Vi har faktiskt två releaser i Stockholm den här veckan. Igår var det Mattias Leivinger och hans fantasyroman Freudland och imorgon är det dags för Sandra Gustafsson som har release av Gå om intet. Där har ni två väldigt olika boktips.

* * *

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.