Intervju och bonusmaterial

Har nu börjat fylla på med bonusmaterial på boksidan till Fem stjärnor för Färglösa. Bland annat har jag lagt ut en lång intervju med mig själv där jag pratar om skillnaderna mellan att skriva en bok för ungdomar och att skriva en bok för vuxna.

Nu ska jag börja leta mer i gömmorna efter annat bonusmaterial, exempelvis lite bortklippta scener men framför allt tidigare versioner av idén som sedan blev Färglösa och drömmen om den perfekta staden.

Men till att börja med finns alltså en intervju med Sölve Dahlgren.

Imorgon är det bara tre veckor till VIP-releasen. Jäklar vad tiden går fort mot slutet.

Detta är inlägg #65 i #blogg100

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.