Edvard Munk gör debut på Twitter

Jag har inte varit någon flitig twittrare de senaste åren. Du hittar mig på @solvedahlgren även om mina tweets är ytterst oregelbundna.

Men så snubblade jag över en riktigt roligt twittrare, The Tweet of God. Den skrivs tydligen av David Javerbaum som är manusförfattare på flera amerikanska tv-serier, bland annat The Daily Show med Jon Stewart.

Så jag blev sugen på att göra något liknande och valde ut en av karaktärerna i Fem stjärnor för Färglösa – kommunalrådet Edvard Munk. Hur skulle han twittra? Jag började skriva ner fyndiga tweets på högst 120 tecken (maxgränsen är 140 tecken) och igår sjösatte jag hans twitterkonto.

Så följ gärna Edvard Munk på Twitter. Då kan du hitta saker som:

Edvard-Munk-tweet-exempel

Detta är inlägg nr 64 av #blogg100

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.