Bokvideo – Fem stjärnor för Färglösa (nr 12) #blogg100

För några veckor sedan spelade jag in lite film som sedan har klippts ihop till en bokvideo. Så här blev det färdiga resultatet. Vad säger ni?

Fem stjärnor för Färglösa – av Sölve Dahlgren from Sölve Dahlgren on Vimeo.

Efter att ha testat det här har man verkligen respekt för skådespelare och inte minst tv-programledare. Många saker att tänka på samtidigt; titta in i kameran, le med ögonen och gärna munnen, prata tydligt, prata lagom fort, komma ihåg vad du ska säga. Ja, att skriva böcker är betydligt enklare – framför allt om man gör fel.

 

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.