77 dagar kvar till release (nr 11) #blogg100

FEMF_omslag_27-maj-2014Nedräkningen går allt fortare. Det som kändes väldigt avlägset närmar sig nu snabbt.

Den 27 maj 2014 är det officiellt utgivningsdatum för romanen Fem stjärnor för Färglösa.
Det är 77 dagar dit idag, elva veckor.

En blandning av förväntan och stress infinner sig. Ett tag kändes det som en hel evighet till den 27 maj, men nu börjar det kännas väldigt nära. Senare idag har vi ett möte som förhoppningsvis leder fram till en riktigt häftig och storslagen release. Jag har någon slags idé om att jag ska sälja minst 1000 böcker den första veckan då boken släpps. För att göra det krävs det en hel rad aktiviteter inbokade den veckan.

Som ett led i förberedelserna går vi nu ut och efterlyser Ambassadörer för Färglösa. Roligaste uppdraget man kan åta sig misstänker jag. Ansök idag!

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.