Omslaget till nya romanen

FFF_omslag_3D_lowSå är det då klart. Efter att ett antal kockar (jag och de som kan marknad bättre än jag) haft synpunkter på omslaget så är nu formgivaren klar med layouten av framsidan till Fem stjärnor för Färglösa.

Jag är väldigt nöjd med känslan i omslaget. Det visar förhoppningsvis vilken genre boken hör till och lockar till läsning. Många små roliga detaljer kopplade till innehållet.

Extra kul är det att se karaktärer visualiserade, när formgivaren efter att ha läst mina karaktärsbeskrivningar har letat upp bilder som kan passa.

Kan knappt bärga mig tills jag får hålla boken i handen och kolla in omslaget på riktigt, i verkligheten. Tills dess får jag – och ni – hålla till godo med en 3D-visualisering som vi plockat fram för att använda i en annons…

Samtidigt inväntar jag nu (nervöst) feedback från redaktör och ett par testläsare.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.