Närbokhandeln vs nätbokhandeln

En bokstav gör all skillnad. En freudiansk felslagning på tangenten r istället för t. Plötsligt blev det närbokhandel istället för nätbokhandel och en helt annan innebörd. Samtidigt föder det tanken på att det kanske är precis det som är bokhandelns framtid.

Närodlat är melodin när det gäller grönsaker och lokala råvaror är åtråvärt när det gäller de flesta matvaror.

Kanske är det samma sak med närskrivet? Lokala författare får genomslag i närområdet.

Jag är övertygad om att en närbokhandel kan stå sig mycket bättre mot en nätbokhandel än vad en centralbokhandel kan göra. Frågan är om styrelsen i Akademibokhandeln tänker på samma sätt?

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.