Så slipper du Postkodlotteriets pappers-SPAM (#009 av #blogg100)

Är du som jag trött på att få brevlådan fylld med adresserad  reklam för Postkodlotteriet? Det finns faktiskt en möjlighet att spärra sitt namn och adress i deras register. Om man går in på deras hemsida, under Kundservice och scrollar allra, allra längst ner på sidan med vanliga frågor och svar – då får man svaret på det som borde vara den vanligaste frågan: “Hur slipper jag era reklamutskick?”

Och för dig som inte orkar leta så är länken här:www.postkodlotteriet.se/Kundservice/Sparra-reklamutskick.htm

Vill du slippa mer oönskad direktadresserad reklam så kan du bli medlem på reklamfritt.se och exempelvis slippa papperstelefonkatalogen.

Förresten, vill du slippa telefonsäljare av alla de slag så ska du NIXa din telefon. Det funkar mot seriösa telefonförsäljare som använder NIX-registret med alla som tackat nej till telefonsäljare. De oseriösa skojarna struntar helt och hållet i det så där får man bara se till att säga “jag är inte intresserad” tillräckligt snabbt och tillräckligt många gånger för att de ska fatta innan du säger “tack och hej” och lägger på luren.

 

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.