Gästbloggar på Debutantbloggen

En läsvärd sajt om man har ambitioner med sitt skrivande, eller bara är intresserad av nya författare, är Debutantbloggen där ett antal debuterande författare delar med sig av sina erfarenheter.

Där har jag nu gästbloggat, det första inlägget är publicerat idag och handlar om att debutera på eget förlag. När jag satte mig ner för att skriva bloggposten blev den så lång att vi blev tvungna att dela upp den i två delar – förhoppningsvis med en bra cliff-hanger i mitten.

När ni läst min gästblogg så passa på att läsa några andra inlägg. Det finns många intressanta guldkorn som speglar den vånda som ofta plågar en debutant och kampen för att bli utgiven. Du vill bli läst, uppskattad och köpt. Det är få förunnat att uppleva alla tre.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.