Senaste projektet – Boktips.biz

Idag köpte jag ett par domäner och startade en ny sajt. Det tog näsan två timmar att få det hela upp och snurra och lägga ut de första inläggen.

Nu är det ingen ny idé. Jag har länge tänkt på att starta en sajt med boktips. Inte bara boktips helt allmänt utan att tips på böcker om affärer. En bokblogg om affärslitteratur helt enkelt. Nu har jag dessutom skrivit en del sådana boktips de senaste åren så jag har en del material att börja med.

Så för dig som vill utvecklas som ledare, marknadsförare, företagare etc så finns det nu en sajt med tips på läsvärda böcker. Jag utlovar inga djupa analyser av innehållet utan det är helt enkelt skrivet ur en vetgirig småföretagares perspektiv.

Sedan blir jag förstås glad om du handlar böcker direkt från sajten – då får jag lite provision!

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.