Så rätt – utan att ha planerat det

Läser på Svensk Bokhandel att ungdomsböcker är heta. “Harper Teen har köpt de nordamerikanska rättigheterna till en trilogi av debuterande Josephine Angelini för ett sjusiffrigt belopp (i dollar). Det rapporterar Publishers Weekly.” skriver SvB.

Och lite längre ner i texten: “Och det finns fler tecken på att böcker för unga vuxna är en stark genre som fortsätter att växa.”

När jag skrev InnebandyPiraterna hade jag faktiskt ingen specifik målgrupp (åldersmässigt) i åtanke. Jag bara fann en story som behövde berättas och skrev något som jag själv skulle kunna tänka mig att läsa. Men jag vet via föräldrar att den funkat väldigt bra på unga i åldern 11-18 år – men även bland föräldrarna själva.

InnebandyPiraterna borde alltså ligga helt rätt i tiden!

Till helgen träffar jag rätt i målgruppen då jag finns på plats i Landskrona under Innebandyfesten som är SM-slutspel för juniorer och 16-åringar. Många potentiella läsare med andra ord, dessutom Sveriges bästa ungdomslag! HD hade en notis om det idag.

Försäljningen tuffar på – men det är långt kvar tills den har dragit in ett sjusiffrigt belopp. I dollar.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.