Färglösa sätter trenden i vår (nr 17) #blogg100

farglosa-konkurrenter

Av en slump gör jag en sökning hos nätbokhandlarna för att kolla om alla lagt in omslag på min nya bok. Då upptäcker jag att jag inte är ensam om en titel på temat färglös.

Självaste Haruki Murakami (prova att säga det snabbt) kommer med en bok som på svenska fått titeln “Den färglöse herr Tazaki”.

Inte nog med det, dessutom kommer en ungdomsbok som heter “Färglös” kort och gott.

Lite roligt är det allt med denna nya trend. Självklart hävdar jag att de alla kopierat mig – men jag ser att Murakamis bok faktiskt kom ut i Japan 2013. Jag började i alla fall skriva min bok ett bra tag innan dess och hade inte hört ett ljud om den förrän jag såg den nu…

Så se till att ni får rätt bok (Fem stjärnor för Färglösa) med er hem från bokhandeln när min släpps i maj. Release-veckan kommer ni garanterat inte att kunna missa, räknade ut att jag bokat in drygt 40 signeringstimmar den första veckan redan nu! Den veckan blir det Skåne. Sen hoppas jag kunna avverka Halland, Småland, Stockholm och resten av Sverige…

Officiellt släppdatum är 27 maj…

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.