En trevlig Boklördag

Igår var jag i Malmö på Boklördag och signerade böcker hela dagen. Ja, eller större delen av dagen blev faktiskt tid att umgås med andra skånska förlag eftersom det inte var kö till arrangemanget. Periodvis var det bra med folk, men sen var det väldigt lugnt andra stunder. Undrar hur det hade gått om vi hade stått på ett köpcentra istället?

Men det var kul att träffa folk som har ungefär samma situation som jag själv. Ett par egenutgivare som varit igång flera år, några förläggare som lyckats exceptionellt bra och några småförlag som kämpar på år efter år. Passar på att tacka alla som var där, speciellt Jeanette Rosengren på Kira förlag som arrangerat det hela.

En trevlig dag där ytterligare ett antal människor upptäckte InnebandyPiraterna, fick signera en del böcker. Nio skånska förlag hade samlats för att visa upp sin produktion för allmänheten och det innebar en väldigt blandad kompott av böcker. En rejäl mix. Min bordsgranne hade en stor uppsättning presentböcker från flera olika förlag eftersom han var översättare. Jag tror han sålde bäst av oss alla. Kokböcker och citatböcker har en bred målgrupp.

Lite synd att min nya bok, “Lyckas med bokutgivning – handfasta råd från framgångsrika egenutgivare”, inte är utgiven ännu. Den hade nog blivit populär i Malmö. Men den kommer först i december. Skriven tillsammans med Lars Rambe och Ann Ljungberg.

Närmaste signeringen för min del blir nu nästa söndag 28/11 då jag finns på Bjuvs Bibliotek tillsammans med Tobias Schildfat, vars bok “Vägen till din första miljon” sålt närmare 20 000 ex (hans förlag Roos & Tegnér var förresten på plats i Malmö igår, en liten värld). Med på biblioteket finns även Anders de la Motte som igår fick Svenska Deckarakademins debutantpris för sin “[geim]”. Alla tre har vi rötter i Bjuvs kommun på ett eller annat sätt.

Vill du veta när jag släpper nästa bok?

Det händer att jag ger ut en ny bok. Jag kommer även att då och då skicka ut nyhetsbrev och berätta  om när dessa är på gång. Kanske bjuda på en novell eller tipsa om några aktuella inlägg på bloggen ifall du inte hänger här varje dag. Kort sagt, lämna din mejladress om du vill hålla dig uppdaterad om mitt författarskap.